DIY programma

Goed leren samen sturen? Dat kun je zelf!

  • Ben jij er ook wel klaar mee om voor elke verandering weer een nieuwe consultant in te huren?
  • Ben je op zoek naar die ene manier waarmee je elke verandering realiseert vanuit eigenaarschap en gedeelde verantwoordelijkheid?
  • Wil je jezelf de belangrijkste principes van veranderen eigen maken op je eigen tempo en voorwaarden? 

Dan zit je goed bij de Samensturingsacademie!

Gratis Introductieles

In onze online Academy vind je stap voor stap lessen bij elke stap in het samensturingsproces! Of je nu net begonnen bent met Samensturing, of je bent al een tijdje bezig en zoekt die ene oplossing voor dat inrichtingsvraagstuk waar je al even mee worstelt, je vindt het allemaal in onze online Academy. In het vervolg heb jij doorlopend de beschikking over alle tools die je nodig hebt om Samensturing succesvol in te bedden in jouw organisatie.

Klik hier voor een overzicht van alle lessen

Profiteer nu van een voordelig proefabonnement voor maar € 247,-!!! Maar let op, dit aanbod is slechts geldig tot 1 september aanstaande. Waarom doen we dat? Omdat zoveel mogelijk mensen in staat willen stellen kennis te maken met onze online Academy.

Neem dan nu een proefabonnement op ons DIY-programma tijdelijk voor slechts € 247,-

No products found, or products unpublished.

Hoe werkt het?

Bij elke fase van Samensturing vind je 3 modules, die elk weer bestaan uit 3 lessen. In totaal dus 9 lessen per fase, en maar liefst 36 lessen in totaal!! Elke les duurt ca. 45 minuten en bevat een verwerkingsopdracht die je helpt om de stof in de praktijk toe te passen. Ook heb je toegang tot onze online besloten leeromgeving, waar je vragen kunt stellen aan mij en aan je mededeelnemers.

"'Dankjewel Rianca voor jouw positieve en uitdagende feedback op de opdrachten! Jouw enthousiasme is zeer inspirerend!'"

Hoe gebruik je het DIY programma?

  • Als je jezelf goed wilt voorbereiden op een aanstaande verandering of beter wil worden in het organiseren en veranderen vanuit gedeelde verantwoordelijkheid.
  • Als je op dit moment voor een verandering staat of net bent begonnen, en je afvraagt hoe je de mensen meekrijgt, en ècht eigenaarschap creëert.
  • Als je al wat langer bezig bent en merkt dat je team specifieke vaardigheden mist voor de nieuwe situatie, bijvoorbeeld op het gebied van effectief vergaderen, inclusieve besluitvorming of omgaan met belangen.
  • Als je al gevorderd bent met Samensturing en je afvraagt hoe je komt tot een nieuwe evaluatie- en beoordelingssystematiek, hoe je de ondersteuningsorganisatie (anders) inricht of wat de rol van OR of RvT wordt.

En dit is nog maar een greep uit de enorme schatkist aan samensturingstools die de online Academy bevat! Zelf ontdekken? Profiteer nu van een geweldig aanbod! Tot 1 september schaf je een proefabonnement aan van 3 maanden op ons DIY programma voor maar € 247-!! Zodat je in alle rust het programma kunt ontdekken. Maar deze actieprijs is ALLEEN GELDIG TOT 1 SEPTEMBER, daarna gaat de prijs omhoog.

  • De studiebelasting voor het totale DIY programma bedraagt zo’n 96 uur. Op deze aankoop zijn de Algemene voorwaarden van de Samensturingsacademie van toepassing.

Toch meer begeleiding nodig? Dat kan altijd!

Heb je hulp nodig bij een specifieke stap of in een specifieke fase? Dan kun je altijd een coachgesprek boeken, of gebruik maken van ons Intensieve programma om een lastige fase door te komen. Wil je leren van andere leiders en veranderaars en ben je benieuwd naar hun ervaringen? Dan is het community jaarprogramma iets voor jou! De eerstvolgende groep start in november 2022 en het aantal plekken is beperkt! Dus wacht niet te lang met aanmelden.

No products found, or products unpublished.

Neem contact op met ons

Links naar websites en / of e-mailadressen zijn niet toegestaan in het bericht.

Leuk dat je interesse hebt in Samensturing!

 

Gelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen? Klik dan hier.

Rianca Evers-den Ouden

Samensturingsacademie
Keulenstraat 12
7418 ET Deventer

KvK 81513046
BTW NL003572726B69

De Samensturingsacademie is een handelsnaam van Rianca Evers SST.