Elke dag succesvol met Samensturing!

Voor iedereen die meer Samensturing in zijn leven wil

 

Ben jij in je omgeving aan de slag met Samensturing en heb je soms behoefte aan:

  • Inspiratie
  • Praktijkvoorbeelden
  • Een veilige (besloten) omgeving om je vragen en dilemma’s te delen
  • Tips, tools en bemoedigingen om succesvol te zijn met Samensturing?

Dan is de Samensturing Life Community iets voor jou!

Samensturing is een way of life!

Als samenstuurder kijk je soms net even anders naar de wereld dan de mensen om je heen. Je ziet misschien eerder dan een ander waar het naartoe gaat in je organisatie en wat er nodig is. Je hebt een natuurlijke oriëntatie op purpose en behoefte aan een heldere visie. Of misschien heb jij een meer dan gemiddelde behoefte aan verbondenheid met de mensen om je heen en kun je het oppervlakkige denken vanuit functie niet altijd goed verdragen.

Ik trek inmiddels bijna 8 jaar op met samenstuurders en ben elke keer weer onder de indruk van hun leiderschap, hun mogelijkheden om transformatie te bewerkstelligen, hun authenticiteit en creativiteit. Maar ik weet ook dat ze dat zelf vaak niet zo zien, en ook hun omgeving niet.

Samensturing is een transformationeel concept waarmee je je team, organisatie of sociale omgeving duurzaam verandert. Dat is geweldig! Maar het kan ook ingewikkeld zijn. En dan wil je misschien gewoon soms even ventileren, zien hoe anderen dit specifieke probleem oplossen waar jij voor staat of je eigen visie toetsen om te ontdekken of je het goed ziet.

Daarom is er de Samensturing Life Community!

De Samensturing Life Community is een besloten omgeving voor samenstuurders, waar je dagelijks geïnspireerd wordt om stappen te zetten met Samensturing. Minimaal eens per week ontvang je een tip, tool of bemoediging die je helpt om door te zetten of het net even anders te bekijken. En zelf kun je ook tot inspiratie zijn voor anderen, veel meer dan jezelf denkt!

Want wat ik veel heb gezien is dat samenstuurders denken dat ze de enige zijn met een bepaald vraagstuk, terwijl veel vraagstukken juist inherent zijn aan de ontwikkeling naar Samensturing. Alleen al te ervaren dat dit ‘er dus gewoon bij hoort’ kan al heel helpend zijn om je vertrouwen te hervinden en die ene vervolgstap te zetten.

En het is helemaal gratis!

Deelname aan de Samensturing Life Community is helemaal gratis! Wel vinden we het heel tof als je actief wordt en jezelf wilt voorstellen in de community, zodat jij zelf ook een inspiratie bent. Want dat is wat een community doet: alleen samen maken we het echt een succes!

Schrijf je nu in en je hebt gelijk toegang tot onze webinars, blogs en de online community!

 

Samensturing Life Community
Samensturing Life Community
Elke dag succesvol met Samensturing! Voor iedereen die meer Samensturing in zijn leven wil Ben jij in je omgeving aan de slag met Samensturing en heb je soms behoefte aan: Inspiratie Praktijkvoorbeelden Een veilige (besloten) omgeving om je vragen en dilemma’s te delen Tips, tools en bemoedigingen om succesvol te zijn met Samensturing? Dan is de Samensturing Life Community iets voor jou!
Meer Informatie