Milou van Rijn kleinMilou van Rijn, Practitioner Samensturing en Specialist Energietransitie, schreef het afgelopen jaar meerdere blogs over haar expertise voor Saminc en andere partijen. Deze bijdragen hebben we gebundeld in een e-book, wat een handig naslagwerk is geworden voor iedereen die zich bezig houdt met energietransitie en (burger)participatie: Samensturing blijkt ook goed in te zetten bij samenwerking over organisatiegrenzen heen.

Voor Milou is de energietransitie een reis die we samen moeten maken. En Samensturing de reisgids. Een reis waarin geen vastgestelde route is, maar wel een duidelijk doel. De kaders zijn helder. Samen zoeken we de mooiste route. In het e-book lees je hoe we samen kunnen reizen, wat belangrijke randvoorwaarden zijn. Het is aan jou als lezer of je een duidelijke richting kiest en de blogs achter elkaar leest of begint met dwalen en her en der een blog er uit pikt.

E-book Samenspel in de energietransitie

Wil je weten hoe je in jouw omgeving succesvol met meerdere partijen samenwerkt rond het thema energietransitie? Download dan hier gratis het e-book ‘Samenspel in de energietransitie’. Met voorwoord, blogs én een gratis checklist.