Fouder en auteur Rianca-Evers den Ouden wordt steeds vaker gevraagd als spreker. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee! Recent heeft uitgever Managementboek een korte video opgenomen, waarin Rianca meer uitleg geeft over Samensturing:

Video Managementboek https://bit.ly/2IrDEVY

"Samensturing is de nieuwe mindset voor organiseren en veranderen en een effectief alternatief voor organisaties waar zelfsturing niet van de grond komt. Het biedt leiders en veranderaars een fundamenteel ander perspectief om verandering te realiseren vanuit gedeeld eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Samensturing is in de praktijk ontwikkeld en daarna van een degelijke theoretische onderbouwing voorzien, waarbij blijkt dat het een even natuurlijke als fundamentele manier van organiseren en veranderen is, die verrassend effectief is als het gaat om medewerkerstevredenheid, ziekteverzuim en klanttevredenheid. 

Samensturing biedt de ideale balans tussen structuur en maatwerk in het veranderproces, een duidelijk perspectief en een helder pad, samen met de mensen die het aangaat. Samensturing is een authentiek en toegankelijk boek dat handreikingen biedt aan leiders, veranderdeskundigen en iedereen die oprecht wil samenwerken vanuit een collectief doel. Een praktisch en solide handboek voor mensen die geloven in bevlogenheid en het de hoogste tijd vinden voor een transformatie in ons denken over organiseren en veranderen.

Rianca Evers-den Ouden is organisatieadviseur en ontwikkelaar van het concept Samensturing als Organisatieprincipe. Zij zet zich in voor het creëren van gelijkwaardigheid en wederkerigheid tussen organisatielagen met als resultaat bevlogen medewerkers, effectieve teams, waardevolle en inspirerende leiders en succesvolle organisaties."

Bestel het boek via managementboek.nl: http://mgtbk.nl/1ju8i7

Heb je interesse in een lezing of masterclass? Of wil je eens met de mensen van Saminc in contact komen? Stuur dan een mail naar info@saminc.nl

Daarnaast kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws door je via deze website op de nieuwsbrief te abonneren en door ons te volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn

We komen graag met jou in contact!