EEN COMPLEET PODIUM MET ALLES RONDOM SAMENSTURING


Op 16 september verzorgt Saminc op het Grootste Kennisfestival van Nederland de invulling van een van de 10 podia, in de Hereeniging, onder de titel Samensturing in de praktijk. Samen met onze specialisten en opdrachtgevers laten we zien hoe je in jouw organisatie niet alleen alle mensen, maar ook alle systemen goed kunt laten samen sturen. Dat doen we aan de hand van een bijzonder beeld: het beeld van het menselijk lichaam en haar systemen.

Een vitaal organisatielichaam


Graag nemen de mensen van Saminc je mee in een tochtje door het lichaam, samen met organisaties die Samensturing in de praktijk brengen. We zoomen in op hoe zij werk maken van structuur (skelet), waarden (spieren), cultuur (immuunsysteem), communicatie (bloedvaten) en coördinatie (zenuwstelsel) en hoe zorgen dat alle lichaamsdelen floreren en worden voorzien in wat ze nodig hebben. We ontdekken hoe al die systemen op elkaar zijn afgestemd en samen sturen. Een belangrijk principe bij Samensturing is het besef van wederzijdse afhankelijkheid. We hebben elkaar nodig, ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en bijdrage aan het geheel. En zo hebben we ook de verschillende systemen nodig met elk hun eigen functie. Dat ontdekken we bij Samensturing als besturingsfilosofie.

Wat is er te doen?


Dat laten we zien door een reeks inspirerende lezingen, praktijkcases en interactieve workshops. Ook kun je in het samensturingsparcours o.a. je vitaliteit als organisatie testen, werken met persoonlijkheidsprofielen, creatief woorden en beelden geven aan je visie, en nog veel meer!

Iets voor jou?

Dus wil jij:
- Weten of jij alle systemen goed in beeld hebt?
- Je kennis op het gebied van organisatiecultuur, structuur of communicatie verbeteren?
- Ontdekken hoe Samensturing in de praktijk eruit ziet?
- De samenhang tussen systemen beter leren organiseren?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Schrijf je snel in via: Tickets - Het Grootste Kennisfestival van Nederland