Succesvol veranderen met Samensturing

Waarom een online Academy?

 

 

In onze online Academy leer je als leider of veranderaar stap voor stap succesvol veranderen met Samensturing. Met heldere lessen en praktische tips, verwerkingsopdrachten waar je gelijk mee aan de slag kunt en een online besloten leeromgeving waar je al je vragen kunt stellen!

De Academy bevat maar liefst 30 lessen! Per fase van Samensturing zijn er 3 modules van 3 lessen. Van leiderschap tot dialoogvaardigheden, en van inrichtingsprincipes tot en het vestigen van een nieuwe cultuur, werkelijk alles vind je in onze online Academy! 

 

Klik hier voor een overzicht van alle lessen.

In onze online Academy vind je stap voor stap lessen bij elke stap in het samensturingsproces! Of je nu net begonnen bent met Samensturing, of je bent al een tijdje bezig en zoekt die ene oplossing voor dat inrichtingsvraagstuk waar je al even mee worstelt, je vindt het allemaal in onze online Academy. In het vervolg heb jij doorlopend de beschikking over alle tools die je nodig hebt om Samensturing succesvol in te bedden in jouw organisatie.

De online Academy is bedoeld voor leiders en veranderaars met een HBO werk- en denkniveau. De totale studiebelasting bedraagt ca. 96 uur en de gemiddelde (geadviseerde) duur van een programma is een jaar. Je kunt de Academy uitbouwen met de online Community Succesvol Veranderen met Samensturing (inbegrepen) en met het Intensive Individueel Programma; je hebt dan gedurende het veranderproces een vaste sparringpartner die je door de verandering heen helpt. 

 

Weten welke variant het beste bij jou past of heb je een andere vraag? Plan dan hieronder gelijk een adviesgesprek in!

Neem contact op met ons

Links naar websites en / of e-mailadressen zijn niet toegestaan in het bericht.

Leuk dat je interesse hebt in Samensturing!

 

Gelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen? Klik dan hier.

Rianca Evers-den Ouden

Samensturingsacademie
Keulenstraat 12
7418 ET Deventer

KvK 81513046
BTW NL003572726B69

De Samensturingsacademie is een handelsnaam van Rianca Evers SST.