Online academie

 

Alles wat je nodig hebt gelijk beschikbaar via de academy!

In onze online Academy leer je als leider of veranderaar stap voor stap succesvol veranderen of ondernemen met Samensturing. Met heldere lessen en praktische tips, verwerkingsopdrachten waar je gelijk mee aan de slag kunt en een online besloten leeromgeving waar je al je vragen kunt stellen!

Ben je als leidinggevende, projectleider of verandermanager in je organisatie betrokken bij Samensturing? Check dan eens de leerlijn Succesvol Veranderen met Samensturing. Werkelijk alles wat je nodig hebt om Samensturing in jouw organisatie tot een succes te maken in 30 lessen over leiderschap, cultuur, structuur en inrichting. Met praktische verwerkingsopdrachten en voorbeeldformats die je zo kunt gebruiken. Boek per module, als leerlijn of in combinatie met in-company masterclasses of 1 op 1 coaching. Meer info vind je hier. 

Ben je als consultant en ondernemer aan de slag met Samensturing en wil je teams en organisaties helpen bij de realisatie van Samensturing? Hier is jouw toolbox in de leerlijn Succesvol Ondernemen met Samensturing! Alles voor het analyseren en ontwerpen van de verandering en het ondersteunen van leiders & teams bij de verandering naar Samensturing. Zelf een (netwerk)organisatie aan het bouwen? Je vindt hier ook heel veel ondernemerslessen over het samen sturen met je klant, het vormen van je team en het uitbouwen van je organisatie. Check het hier.

Neem contact op met ons

Links naar websites en / of e-mailadressen zijn niet toegestaan in het bericht.

Leuk dat je interesse hebt in Samensturing!

Rianca Evers-den Ouden

Samensturingsacademie
Keulenstraat 12
7418 ET Deventer

KvK 81513046
BTW NL003572726B69

De Samensturingsacademie is een handelsnaam van Rianca Evers SST.