Vraag jij je af in hoeverre jullie organisatie samensturend is? Of misschien wil je weten wat jullie nog te doen hebben om ècht een samensturende organisatie te worden?

Doe dan mee met onze gratis (schriftelijke) audit op de 12 kenmerken van samensturende organisaties! Je ontvangt dan van ons het certificaat ‘Samensturende Organisatie’ of ‘Samensturende Organisatie in ontwikkeling’ met een gratis advies voor behoud en uitbouw van de samensturingsprincipes in jouw organisatie!

Meer info ontvangen? Schrijf je nu in! 

Tja, Samensturing, waar hebben we het eigenlijk over? Wanneer ben je eigenlijk samensturend? Wat wij hebben gezien is dat in organisatieland we vaak het een zeggen en het ander doen. Zelfsturing is lang niet altijd zelfsturing, als je er beter naar gaat kijken. En dat geldt ook voor agile, lean en dus ook voor Samensturing. En dat is enorm jammer, want het zorgt ervoor dat de impact van het inbedden van een organisatiefilosofie zeer beperkt blijft en transformatie soms zelfs helemaal uitblijft, omdat we zo pragmatisch zijn.

Deze actie is nadrukkelijk niet alleen voor organisaties die alles al goed doen, maar eerst en vooral voor organisaties die een bewuste keuze maken voor Samensturing. Dus ook als je nog maar net begonnen bent en misschien nog maar in fase 1 zit, kun je meedoen met de audit en het predikaat ‘Samensturende organisatie in ontwikkeling’ verkrijgen! Dat is zelfs heel slim om te doen, want je krijgt dan tevens gratis advies voor het vervolg van jullie veranderproces!

Ja, ik doe mee met de audit samensturende organisaties!

Klik hier voor meer informatie en voorwaarden.