Welkom!

Hier vind je alle informatie over het Samensturingsspel. Het spel Samensturing in één blik doet precies wat de naam doet vermoeden: het geeft je in één keer overzicht over het hele Samensturingsproces. En je kunt het spelen en toepassen op een concreet (verander)vraagstuk of besluit, waardoor je èn gelijk resultaat boekt én gelijk in de praktijk ervaart wat het doet. 

Wat het niet doet, het maakt niet je organisatie samensturend. Daarvoor moet je echt bij onze leerlijn Succesvol Veranderen met Samensturing zijn. Maar het geeft je wel een snel en goed beeld van wat Samensturing is en kan doen voor jouw organisatie. En ook als je al bezig met Samensturing, is dit spel een effectieve tool om de principes levend te houden en je teams vaardiger te maken in Samensturing. 

1. Ben jij ook op zoek naar een snelle en makkelijke manier om het complexe proces van Samensturing onder de knie te krijgen met je team of organisatie? 

Dan is de introductietraining iets voor jou. Tijdens deze training van twee dagdelen verzorgen wij een introductie en begeleiden we jullie door het proces heen. Daarna zijn jullie deskundig om het proces om allerlei vraagstukken toe te passen. Lees hier onder meer.

Introductietraining in-company Samensturingsspel
Introductietraining in-company Samensturingsspel
Wil jij dat we jouw team of organisatie helpen om in 1 dag de essentie van Samensturing te begrijpen? Dan is dit absoluut iets voor jou! Tot 1 januari voor het voordelige all-in introductietarief van 1500,-!
Meer Informatie

2. Wil jij teams en organisaties gaan begeleiden naar meer Samensturing? 

Dan is onze train-de-trainer iets voor jou! Hier leer je alle ins en outs van het spel en haar toepassingen, je verdiept je eigen deskundigheid op Samensturing en je hebt natuurlijk gelijk een effectieve tool in handen om mee op pad te gaan als consultant! Lees hieronder meer. 

Train-de-trainer Samensturingsspel
Train-de-trainer Samensturingsspel
Leer in 2 dagen hoe je teams en organisaties eenvoudig vertrouwd kunt maken met de principes van Samensturing met het fantastische spel Samensturing in één blik!
Meer Informatie

 

Boek jouw training voor 1 augustus en ontvang maar liefst 20% korting met de kortingscode SPEL23!