Welkom!

Bestel nu het Samensturing introductiepakket voor maar 297 euro! Je ontvang het Samensturing Veranderspel, het boek Samensturing, organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, en twee online modules met in totaal 6 lessen met alles wat je nodig hebt om zelf te starten met Samensturing!

 

Hier vind je alle informatie over het Samensturingsspel. Het spel Samensturing in één blik doet precies wat de naam doet vermoeden: het geeft je in één keer overzicht over het hele Samensturingsproces. En je kunt het spelen en toepassen op een concreet (verander)vraagstuk of besluit, waardoor je èn gelijk resultaat boekt én gelijk in de praktijk ervaart wat het doet. 

Wat het niet doet, het maakt niet je organisatie samensturend. Daarvoor moet je echt bij onze leerlijn Succesvol Veranderen met Samensturing zijn. Maar het geeft je wel een snel en goed beeld van wat Samensturing is en kan doen voor jouw organisatie. En ook als je al bezig met Samensturing, is dit spel een effectieve tool om de principes levend te houden en je teams vaardiger te maken in Samensturing. 

 

1. Wil jij snel en makkelijk een goed overzicht van wat Samensturing vraagt en hoe je het in jouw organisatie kunt toepassen? Dan is het introductiepakket perfect voor jou! 

Bestel je voor 1 april, dan komen we het pakket persoonlijk bij je bezorgen en je ontvangt een gratis demo!

 

2. Ben jij ook op zoek naar een snelle en makkelijke manier om het complexe proces van Samensturing beter  onder de knie te krijgen met je team of organisatie? 

Dan is de introductietraining iets voor jou. Tijdens deze training van twee dagdelen verzorgen wij een introductie en begeleiden we jullie door het proces heen. Daarna zijn jullie deskundig om het proces om allerlei vraagstukken toe te passen. Lees hier onder meer.

 

3. Wil jij teams en organisaties gaan begeleiden naar meer Samensturing? 

Dan is onze opleiding tot strategisch specialist Samensturing iets voor jou! In deze opleiding, met geïntegreerde training met het Samensturing veranderspel, leer je alle ins en outs over het begeleiden van samensturingsprocessen. We starten weer op 4/5 april! Meer info vind je hieronder.

 

Introductiepakket Samensturing
Introductiepakket Samensturing
Gelijk goed van start met Samensturing? Met het Samensturing introductiepakket kun je gelijk zelf aan de slag. Inclusief het Samensturing veranderspel, het spel met alleen winnaars!
Meer Informatie
Introductietraining in-company Samensturingsspel
Introductietraining in-company Samensturingsspel
Wil jij dat wij jouw team of organisatie komen helpen om in 1 dag te leren hoe je besluiten kunt vormen en nemen op basis van de 4 fasen van Samensturing? Boek dan nu onze in-company training! Prijs per team.
Meer Informatie
Opleiding strategisch specialist Samensturing
Opleiding strategisch specialist Samensturing
Leer alle ins en outs over het begeleiden van samensturingsprocessen en word de strategisch specialist Samensturing die leiders nodig hebben! Prijs p.p.
Meer Informatie