Transform, revive & heal society!

  • Wil jij ook echte impact hebben?
  • Maak je je al wat langer zorgen over wat er in de samenleving gebeurt? 
  • Voel je je soms alleen staan in je pogingen om echt het verschil te maken? 
  • Geloof je dat Jezus de Bron is van alle transformatie en herstel?
  • En dat Samensturing een krachtig instrument kan zijn bij (collectieve) transformatie? 

Meld je dan aan voor de eerstvolgende bijeenkomst (de data vind je in het aanmeldformulier) en ontdek een beweging van transformationeel leiders net als jij! 

TRH kennismakingsbijeenkomst
TRH kennismakingsbijeenkomst
Ben jij benieuwd naar TRH en wil je een keer gratis en vrijblijvend meekijken en ervaren? Meld je dan aan voor een kennismakingsbijeenkomst.
Meer Informatie

 

Wat is TRH?

Van harte welkom bij TRH-Movement! Wij zijn een beweging van leiders die geloven dat God in deze tijd een beweging van transformatie en herstel aan het bouwen is, en dat Hij dat gaat doen door leiders die bereid zijn zichzelf te geven. Jezus is de Bron voor alle transformatie en herstel, en Hij kiest ervoor om ons te gebruiken in die beweging, met en door ons heen te werken.

TRH staat voor Transform, Revive & Heal (Society). Bij TRH:

- leer je woorden te geven aan je transformatieverhaal en ervan uitdelen. 

- is er ruimte voor herstel en genezing

- inspireren we elkaar met de dromen en maatschappelijke aspiraties die God op ons hart heeft gelegd, en zoeken samenwerking waar dat kan

- verbinden we ons aan elkaar op basis van echtheid, kwetsbaarheid en gelijkwaardigheid.

Wij geloven dat jouw verhaal ertoe doet. Je bent hier niet toevallig, en ook door wat jij meemaakte leerde God jou lessen die je mag leren delen. Dat vraagt om leiders die eerlijk en kwetsbaar durven zijn, en de juiste balans vinden tussen richting geven en ondersteunen. 

Voor meer informatie download hieronder de flyer.

TRH Movement Flyer

TRH-movement: een beweging voor transformationeel leiders

Click to load the embedded PDF...

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan naar onze TRH-meetings! Elke maand is er een meeting op zaterdagochtend waar we elkaar inspireren, leren van en over transformatie- en vormingsprocessen, samen bidden, eten en waar ruimte is voor het profetisch woord. De meetings hebben een community-karakter, we werken in kleine groepen van maximaal 10 leiders en het idee is dat er bij groei steeds nieuwe groepen ontstaan. Misschien begin jij als deelnemer en groei je door naar groepsleider. Of begin je je eigen TRH-groep!

Op de hoogte blijven en inspiratie ontvangen over Transform, Revive & Heal? Schrijf je dan hieronder in. Je ontvangt dan tevens een voorstel voor een datum waarop je zou kunnen instappen/meedraaien. De eerste meeting is altijd gratis. Daarna kennen we een basis lidmaatschap dat voor iedereen toegankelijk is. Graag tot ziens bij onze activiteiten!

Wil je een keertje gratis meedraaien? Meld je dan hieronder aan.

TRH kennismakingsbijeenkomst
TRH kennismakingsbijeenkomst
Ben jij benieuwd naar TRH en wil je een keer gratis en vrijblijvend meekijken en ervaren? Meld je dan aan voor een kennismakingsbijeenkomst.
Meer Informatie

Op de hoogte blijven en inspiratie ontvangen over Transform, Revive & Heal? Schrijf je dan hieronder in. Graag tot ziens bij onze activiteiten!

 

Wil je meebouwen? 

Ben je op dit moment niet in de gelegenheid om actief mee te doen, maar wil je de beweging wel steunen met gebed of met je financiën?

We zijn je zeer dankbaar! Met jouw steun staan we nog steviger in de strijd om het duister terug te dringen. Kunnen we op meer plekken en manieren het Woord delen. En kunnen we onze events en meetings gratis of laagdrempelig blijven aanbieden. 

Wil je ons financieel steunen, dan kan dat door een bijdrage over te maken naar NL16RABO0370058259 t.n.v. TRH-Movement. Dankjewel!

TRH Movement Zingevingskader

Transformatie & herstel brengen in de samenleving. JEZUS is de Bron.

Click to load the embedded PDF...